Om oss

Tänkte berätta lite mer om Norma

Vi är ett familjeägt café som öppnade 2018 inne i The Great Northern i Skellefteå och drivs av två kompisar, Johan och Elina. När vi startade var vår tanke att driva ett ställe som serverar schysst kaffe, gott fika och bra mat. Allt lagat från grunden med en stor skopa kärlek. Nu, två år senare vågar vi säga att vi lyckats med just det. Norma är det ställe vi själva skulle gå till.

Vårt mål är att ändra tankesättet kring vegetarisk mat och hur vi behandlar jorden. Därför använder vi oss av biologiskt nedbrytbara engångsprodukter och ekologiska råvaror så långt det är möjligt och blev i mars 2020 KRAV-certifierade.

Vår passion är kaffe, fika och mat, men vi har även ett stort intresse för och kunskap av att kunna erbjuda ett bredare utbud för er med allergier och specialkost. 

 

Förutom det dagliga arbetet med lunchservering så gör vi catering till stora och små möten, allt från frukostmackor till heldagar med lunch, fika och snittar. Oavsett storlek tummar vi aldrig på vårt miljötänk, kvaliteten på maten eller att göra allt vi kan för att bidra till en trevlig stund under ert möte.